In the News

Mark de Weerd countrymanager bij Improve Digital

www.marketingtribune.nl, 10.08.2018: Improve Digital heeft Mark de Weerd benoemd tot countrymanager voor de Benelux. In deze positie adviseert hij uitgevers over hun advertising- en programmatic-strategie. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor uitbreiding van het klantportfolio.

 

De Weerd kwam in 2015 naar Improve Digital als key-accountmanager en volgt nu Angela Pellaupessy op in de functie van countrymanager Benelux. Hij rapporteert direct aan Bastiaan Spaans, Senior Vice President Commercial.

 

Voor zijn tijd bij Improve Digital werkte De Weerd vier jaar bij Wegener Media, dat nu valt onder het moederlabel De Persgroep. Als productmanager Online Advertising en later manager Automated Trading was hij verantwoordelijk voor de strategie, executie en revenue van programmatic advertising voor een grote regionale nieuwsportal.

 

‘Mark heeft uitstekende kennis van de markt en is zelf betrokken geweest binnen de tak van publishing’, zegt Bastiaan Spaans. ‘Hij weet wat de behoeften en uitdagingen van uitgevers zijn in het optuigen  en verder uitbouwen van hun online advertentiestrategie. Hij heeft de afgelopen drie jaar een belangrijke rol gespeeld in de Beneluxmarkt en is daarmee zeer geschikt als Country Manager van het Beneluxteam.’